Sunday, March 23, 2008

ari ni aku bangun pagi dan buat goreng pisang untuk hubby tersayang.mlm tadi sblm tido dia minta aku gorengakn pisang yang mak dia bagi.so lepas siap goreng pisang aku masak pulak lauk kegemaran mak mertua aku.plan nak gi rumah dia mlm ni.itupun kalau aku balik keje awal.kalau balik lambat nampaknye hubby je la g sorang.
aku masih dalam dilema nak mencari kerja baru ni.separuh hati aku nak cari kerja lain, separuh lagi nak stay dan bersabar di sini.sakit kepala aku pikirkan masalah ni.
hubby tak komen apa2. dia cakap terpulang mana yang aku pikir baik untuk diri aku.
pening, pening!!!!!

2 comments:

azie said...

selamat berblogger....

dut...ikut hati, mati...ikut rasa binasa....apa2pun minta n dgr pandangan org2 tersayang

idazafri kamil said...

tq sbb sudi baca coretan merapu dan tensen aku...
aku dh tanya hubby, dia ckp terpulang.sbb gaji skrg dah ok cuma aku kena berkorban masa je...kadang2 dia geram gak bila tgh2 mlm phone aku berbunyi. bercuti pun tak aman.
tgh pikir lagi ni...