Friday, February 26, 2010

IS part 2

smlm g Pantai Medical Centre.
scan baby. boy.
baby sihat. cukup sifat. tapi muka dia tak nak tunjuk la....
pemalu sangat la tu. nak ikut perangai daddy ke???
jari2 semua cukup. tulang blkg ok. jantung, buah pinggang semua ok.
tapi aku tak tggu result blood test.
doktor hanisah kata, next visit dia akan bgtau la resultnya. tapi kalau ada problem ngan darah tu dia akan call. so far aku tak dpt call pun dari pihak hospital. so ok la kot.
blood test tu untuk kesan penyakit HIV, hipetitis, siflis & tahap hemoglobin dlm darah.
harap2 semua berjalan lancar.
ikut kata si ibu ni ujung bln 4 beranaknye...
setelah scan smlm, doktor kata 30 mac. huhuhu....
tak lama lagi.
hehehehhe
mummy! mummy!.oh...tak sabar nak dengar tu.

3 comments:

alhaqimi said...

tahniah2...xlama ag nie..prepare la betoi2.. =]

idazafri kamil said...

tq kimi.

gEe said...

ya ampun...
badut sungguh kgee tktau pun what a good news...waaaa finally dgn izin Allah mummy-to-be badut akhirnye ye..

so jd diri anda dgn cr yg paling baik ok..enjoy ur pregnancy period..its so wonderful experience tau..

kgee now dh blk kl semula..dpt kj kt sni..kt lumut puas dok apply tp tk dpt2..tp manik stil on..pesan kt kak long kolo nk tempah manik juz giv me a call..

once again..congrats for both of u..im happy for u badut :)