Thursday, January 20, 2011

Yeay!!!!!! tq my lord.

En. Suami dah bayarkan saman2 kereta saya.
hahahhhaha......
mimpi apa agaknya dia p bayar saman smlm.
smlm dia dtg kat outlet semata mata nak tunjuk resit2 dia bayar saman kereta saya dan kereta dia.
masa dia tunjuk tu dlm hati berdebar debar gak takut keluar ayat " gaji nnti bayar balik kat abg"
nasib baik dia ckp " abg dah byr saman keta b, ala...saman2 ni pun abg punya"
hahahhhaha sedar pun dia yg menyebabkan ketaku di saman.
saya mana ada langgar lampu merah & bawak laju2.
saya seorang pemandu berhemah.(masuk lift tekan sendiri jap...)
apa2 pun terima kasih ye my lord.
luv u so much!!!!

4 comments:

sha a.s said...

ahahah...setel bab saman yer...

si Cik Suami siap dpt saman pelik. alasan saman : memndu dlm kdaan lesen tamat tempoh, tarikh 24 Julai 2o1o..

sedangkannn....................

lesen Cik Suami tamat Nov 2010!!!! GILA betul...

naseb baik da jmpe Sarjan Hassan, so xde kena saman ape...heheh

idazafri kamil said...

uit pelik tu.
atau ada sesapa penah bawak keta dia?
seb baik ada Sarjan Hassan ek.

sha a.s said...

xde sape bwk kak..based on their record, Sarjan Hassan tu ckp, mybe pegawai tu tersilap key-in no plat..sbb yg klua nama ktrg x kenal, motor lak tu..

pekejadahnye keta Cik Suami yg kena kn.....huhu

idazafri kamil said...

huh!!! apa daa pak pulisi ni...
menyusahkan org je...
key in time ngantuk la tu.suka2 ati je.