Wednesday, May 28, 2008

LEGA & HAPPY

Aku dah boleh tersenyum lega sekarang. Aku dah hantar surat resign. 14 jun ni last day aku kerja. Lepas tu tanam anggur sampai bulan 8. Pastu aku akan start keje tempat baru. Kerja apa dan dimana aku update kemudian ye. Sekarang aku Cuma nak share betapa happynya perasaan aku. Lepas ni aku bole la buat balik aktiviti yang dah lama aku tinggalkan. Sure hubby akan happy lepas ni.

DINNER URESSIAN

Tak sabar nak tunggu 27 jun ni. Kuat ke semangat aku nak jumpa kawan2 lama? Aku tak yakin sebenarnya. Dalam forum beria-ia aku nak pegi. Dah habis bayar dah pun. Tapi sebenarnya aku teramat malu nak jumpa kawan2 lama. Tengok la nanti kan....

3 comments:

azie said...

gimme five...aku pun dah hantar surat saman td...hehehe


dut...jgn x dtg lak dinner nanti ek...konppem tau

idazafri kamil said...

welcome to the club azie...nanti sepanjang tempoh aku menganggur bole la kita jumpa eh. pasal dinner tu aku tak sure lagi sebab 12 julai kan.kot time tu aku tengah trainning.

azie said...

alahaiii...nih yg x sedap nih dut..kansel lah training tuh leh x?..