Sunday, March 20, 2011

n3 sengal kepala tgh ting tong

dah seminggu pindah.
lum kemas apa pun
sbb tak cuti dan perut pun tak sihat.
tapi kena siapkan juga bilik mak by this week.
kena siapkan sblm aku potong perut.
kang lagi la lambat nak buat keje.

dah seminggu pindah
baru ari ni dapat tgk tv.
sblm ni dok tgk cd je le.
en.suami baru pindahkan astro ari ni.
b yond...hehehe.....;)

dah seminggu pindah.
dah seminggu jugak aku bgn awal
sbb nak kena keluar umah awal
maklumlah dah jauh skrg.

dah seminggu pindah
dah seminggu jugak aku jerang air sblm mandi pagi
heater lum berfungsi.
air lak sojuk nak mampuih kat sini.
bkn tggi sgt pun tmpt ni.

dah seminggu pindah
Izzat tdo mlm dengan aman.
suka agaknya dia ngan umah baru ni.
klu dia berjaga mlm pun tak de la menggangu tdo kami.
elok je main sorang2 dlm playpan tu.

dah seminggu pindah.
alamat umah pun aku tak ingat.
hahahaha......

3 comments:

sha a.s said...

alamat rumah x ingt xpe lagi...jgn x ingt jln balik rumah udah ler....ehehe

idazafri kamil said...

hahahaha....mula2 tu selalu gak salh simpang.(memang ada penyakit payah ingat jalan.huhu...)
Sha : nnti kenduri akak bgtau dtg ye. kenduri tu ala2 reunion sekolah akak, reunion sekolah kak long & family day seklai. sbb akak tak de masa nak buat open house raya ke hapa ke.sekali kenduri all in 1. seoerti biasa kenduri umah akak kakak ipar sha tetap akan di jemput juga.so Sha dtg eh. nnti akak bgtau date.

sha a.s said...

insyaAllah, kalau xde ape, leh la sha dtg...kt Melaka kn? sbb ade plan nk g sana, jln².....

leh kenal² akak dgn lebih dekat kn....