Monday, April 4, 2011

2 + 3 ari.huhu....

rasa nak berkhemah je kat spital mlm ni.
ada ke kena admit esok 7 pg?
ayam sebelah umah baru nak berkokok time tu.
aku plan nak g ptg.
sbb nak potong perut pun rabu
tapi spital suh masuk pg kul 7
mati kutu la aku berlama laman kat spital
kot shopping complex best la jugak.

rindunya kat Izzat!!!!
dah 2 ari keje fullday.
balk mlm kejap je gk dia pastu dia tdo.
lps ni 3 ari pulak tak jumpa dia.
dah pesan kat en.suami tak yah bawak anak p spital
bukan ada playground pun spital tu kan.
adoii...rindunya...

dah setahun umur Izzat.
cepat tul masa berlalu.

Izzat nak adik tak???
hehehhe.....

4 comments:

sha a.s said...

ni nk bsalin ke hape?

idazafri kamil said...

hehehhe....bkn bersalin Sha.
buang cyst.
;)

Ati Masrif said...

salam kenal,

masuk hospital kenapa agaknya tuh?

kami pun baru balik dari sepital
dok 1/2 hari pun dah bosan...hehe

^__________~

idazafri kamil said...

@ ati Masrif
Salam. saya admitted sbb buang cyst.sakit da berbulan2.ni baru nak buat.