Sunday, February 22, 2009

supervisor tomboy budus!!!

aku ni suka sgt mkn tuna filling kat satu bakery ni. memang sedap dan dah lama aku minat ngan tuna filling ni. baru2 ni bakery ni buka la depan outlet aku ni. suka sgt aku sebab bole mkn tuna filling setiap hari.
1st day openingnya bakery ni aku pg2 lagi dah g mencari tuna filling kesukaan aku.
tak de. aku agak maybe lum sempat buat.
tak pe la....dalm sehari tu berkali2 aku ulang alik ke bakery ni semata2 nak membeli tuna filling.(dekat je tu yg rajin ulang alik tu).tapi...hampa sbb tuna filling tetap tak muncul2.
mlm tu dah dekat nak closing aku g lagi.(tak putus asa...)
then aku tanya la kat supervisor situ(tomboy)

aku : dik tuna filling tak buat ke ari ni?
supervisor tomboy : dah habis la kak, lain kali akak datang la awal sikit
aku: aik!!! akak dtg pg td pun tak de dik...
supervisor tomboy : ye ke? cepatnya habis..
dan supervisor tomboy trus blah.

pastu awek cashier tu tanya aku, akak cari apa kak?
aku pun bgtau la yg aku cari tuna filling.
awek cashier tu cakap"ari ni tak buat tuna filling kak"
huh!!! hampeh tul si tomboy tu.
kalau tak de cakap la tak de. tak yah la menipu.

3rd day opening bakery tu, aku g lagi.
seperti biasa mencari tuna filling.
aku: dik tuna filling tak de ke?
supervisor tomboy : lum siap kak. tengah goreng
pastu aku blah la....

semalam, aku g lagi mencari tuna filling.
bila dah cari kat rak2 tu takde.
aku terus g cashier tanya mana tuna filling
then cashier tu jawab" tuna filling lambat skit la kak sebab store tak hantar lagi bun tu."
so aku buat kesimpulan bahawa si tomboy tu PENIPU!!!!.

rupa2nya tuna filling tak buat kat outlet,
di buat kat tempat lain dan lori akan hantar dengan kek2 setiap hari.
teruk tul la perangai si tomboy tu.
tak patut la dia tipu customer mcm ni.
kot seribu customer dia tipu dan seribu customer yg kena tipu tu sumpah dia padan muka.
sejak semalam aku tak g lagi kedai tu.
kot rasa nak makan tuna filling aku kirim je kat staff aku.
biar dia kurang satu customer.
kot aku tak sakit hati sure aku akan g lagi kedai tu.
bukan tuna filling je yg aku beli, mcm2 aku beli.
tapi sakit ati punya pasal aku malas nak jejak kaki ke kedai tu. dah la sombong2 staffnya...
aku senyum tak respon pun.BENGONG!!!
supervisor tomboy yg BUDUS!!! (aku nak g tanya dia la pakai "pampers" brand apa?)
hahha....

4 comments:

gEe said...

ekeleee kereknye c tomboy tuuu!!!
cmtu tkyah arr jd supervisor kolo sombong bebenor..sombong2 terjun lombong arrr!!..kencing duduk gak!!..muahahahhahaa

tkyah g kedai dia lg..(setan dh dtg menghasut muahahahaha)

oyen said...

oh...
supervisor pn kerek ka.
lenkali de tipo lagik akak kantoikan ajer, mane taw nnt de compensate ngan tuna filling free hari2 ker...ahaks!

<---oyen teros berangan ngn makanan free nyer...

p/s: mane bleh lawan ngn 'ALIEN VS PREDATOR' yg lazat dan penuh khasiat tu...:P

Nurhayati said...

huhuhu ape nye perangai la minah tu..

salam singgah dari Mummy Zara =)

idazafri kamil said...

tq nurhayati sbb sudi jenguk blog ni

oyen: syok gak kan kalau dapat free tuna filling tetiap ari.,hehe...